Skip to main content

GUIDE TIL OPPLEVELSER I NORGE

Tur-retur Norge

Founder image

Hei, jeg er Helene!

Helene Myhre (26) fra Telemark

Mitt eventyr med å reise rundt i Norge startet i 2016. Siden da har jeg kjørt landet rundt og samlet alt av de beste turene, badestedene og utsiktene. Stoppet på samtlige bakerier langs veien og badet i iskalde fjorder og fosser. Disse turene har gitt meg så mye glede i livet og har blitt en stor del av hverdagen min. Denne gleden bruker jeg til å inspirere andre til å dra på lignende eventyr i verdens fineste ferieland. 

Mine bøker

Tur-retur Norge - På nye eventyr!

Min nyeste turbok som dekker stor deler av hele landet med helt nye reiseruter, turbeskrivelser, turmat-oppskrifter, livet i van og mye mer. Opplev midnattssol, bad på hvite strender med krystallklart hav og gå turer som gir vill utsikt fra første stund. Det nærmeste du kommer et ekte eventyr :')

På nye eventyr

Lofoten guide (e-bok)

Tur-retur Lofoten! En digital Lofoten guide med alt du trenger for å oppleve det beste av Lofoten. 30 turbeskrivelser, de fineste strendene, steder å campe, utsiktspunkt du må få med deg, alt du trenger av praktisk informasjon, den beste maten og ikke minst de beste kanelbollene. 

Lofoten guide

Dra på eventyr i Norge!

Din guide til en innholdsrik ferie i eget land.Turforslag til både korte og lange turer i Norge både med bil og til fots, handlelister, pakkelister, turmat, kart, notatsider og mye annet den turglade vil få bruk for.

Tur-retur Norge