Før jeg havnet her

En stor grunn til at min lille kreative sjel startet på Westerdals kommer av mine tre lærerike år på medier og kommunikasjon, og grunnen til at jeg havnet på medier og kommunikasjon kom fra stor interesse rundt design og fotografi. Hvor jeg havner etter Westerdals kan jeg tenke på i flere timer uten å komme noen vei. Hvor er jeg om 10 år liksom, fremdeles barista Starbucks og bor på Carl Berner med to katter? Selv om det er den enkleste veien å gå er det ikke der jeg vil, jeg vil jo ha utfordringer, utfordringer som har en betydning og som bidrar til noe. Kunne jeg valgt fritt ville jeg reist jorda rundt samtidig som jeg bekjempet pelsdyroppdrett, fattigdom, kjøttindustrien, designet klær og kampanjer, jobbet i magasin og vært fotograf. Det virker skummelt å binde seg til et yrke når det er så mye som frister.

En klok foreleser fortalte meg at blogging kan bidra til å få jobb. Så da må jeg bruke den for det den er verdt og dele andre ferdigheter enn bare skriving. Her er en liten bit av det jeg har gjort de tre siste årene som nysgjerrig elev på medier og kommunikasjon.

portrett portrett

selvportrett1 selvportrett2

simonk 

himmel2

stavanger
sims5

10007322_10205281919311662_5992734002057402142_o

stav1

portrett

portrett

portrett

macro

gameover kampanje


Comments 4

 1. Kult! Det var mye på en gang. Veien blir til mens man går!

  Reise jorda rundt – KULT!
  Bekjempe pelsdyroppdrett – Denne er vanskelig å bekjempe, men jeg anbefaler: https://www.ted.com/talks/bjorn_lomborg_sets_global_priorities
  fattigdom – Strømmestiftelsen jobber for å utrydde fattigdom. Se på http://www.strommestiftelsen.no
  Kjøttindustrien – Hvem i verden er den mest kjente motstanderen av kjøttindustrien?
  Designet klær og kampanjer, jobbet i magasin og vært fotograf – kanskje ta en titt på: http://melkoghonning.no/ ?

  1. Post
   Author

   Tusen takk for tips, sistnevnte virket veldig kult! Hvem i verden som er den mest kjente motstanderen av kjøttindustrien aner jeg faktisk ikke, heldigvis trenger man ikke være kjent for å kunne gjøre en forskjell.

   1. Si fra hvis du vil skrive for Melkoghonning, evt. skriv et innlegg som du tror kunne passe inn der, så skal jeg tipse dem om deg. Melkoghonning leverer innhold til en stor avis av og til. Det kan være en fin testarena.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *